Laddar...

Trappstädning Stockholm

Optimal Trappstädning är ett familjeföretag och har varit med i branschen i över 25 år sedan det grundades 1997. Vi har en stor och lojal kundkrets runt om i hela Stockholmsområdet. Vi strävar ständigt efter att växa så att fler kunder  kan dra nytta av våra professionella tjänster.

Om oss

Vi är specialiserade på trappstädning och erbjuder denna tjänst till både bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Efter att ha samlat på oss många års erfarenhet vet vi precis vad som krävs för att hålla trapphusen rena och fräscha. Detta har varit den största bidragande faktorn till att vi har så många nöjda kunder idag.

Hos oss värdesätter vi personlig service och arbetar hårt för att alla våra kunder, stora som små bostadsrättsföreningar, ska vara nöjda. Vi strävar ständigt efter att utvecklas och gör alltid vårt yttersta för att utföra varje städning på ett högklassigt sätt, oavsett kund och behov.

Eftersom trapphus ofta utsätts för mycket slitage med grus, löv, slask och skräp som följer med under skor och stövlar, kan det skapa en tråkig inomhusmiljö både för de boende och gästerna. Men oroa er inte, vi finns här för att hjälpa er!

Vi lämnar ingenting åt slumpen och genom vårt noggranna arbetssätt säkerställer vi att städningen varje gång blir av samma högtstående kvalitet. Vid offertförfrågan tillhandahåller vi också referenser från liknande föreningar eftersom vi samarbetar med flera fastigheter i ert område!

Vår historia

Optimal Trappstädning är ett litet familjeföretag, och vår historia tog sin början år 1997 när Mikael Nilsson grundade företaget. Med hinken i ena handen och fönsterskrapan i den andra åkte han runt kommunalt och erbjöd fönsterputs åt lokala företag runt om i Stockholm. Genom hårt arbete och engagemang byggde han upp en lojal kundkrets och företaget växte snabbt till en större verksamhet med trappstädning åt bostadsrättsföreningar.

Mikael anställde snart Thomas, som än idag är en oumbärlig del av företaget och utför ett fantastiskt arbete. De båda insåg snabbt att fler lokalvårdare skulle behövas för att klara av alla bostadsrättsföreningar som Micke ¨raggade in¨ som han kallade det.

Med tiden har Mickes son, Niklas, börjat arbeta, med en vision om att vidareutveckla företaget och upprätthålla dess rykte. Idag samarbetar vi med över 250 olika föreningar runt om i Stockholm, vilket är ett bevis på vår kvalitativa service och vårt engagemang för att ge våra kunder det allra bästa.

Vi är stolta över vår historia och vår framgång, och vi kommer fortsätta att arbeta hårt för att utvecklas och leverera högkvalitativ lokalvård för alla våra kunder. 

Tack för att ni väljer Optimal Trappstädning som er samarbetspartner.

    Få kostnadsfri rådgivning


    Typ av tjänst