Laddar...

Vår personal håller hög kvalitet

Vi har högt ställda krav på all vår personal och framförallt kvaliteten på städningen.
Vi vet att trappstädning är ett fysiskt krävande arbete.
Vi gör allt vi kan för att våra anställda ska trivas med sitt jobb.

Låg personalomsättning

Vår fönsterputsare har arbetat hos oss i över 18 år och de flesta av våra lokalvårdare har varit oss trogna i över 5 år. Vissa har till och med jobbat hos oss i över 10 år. 

Att vår personal väljer att stanna kvar så länge är ett bevis på våra bra arbetsvillkor och att de trivs på arbetsplatsen

Tydlig jobb filosofi

Vi på Optimal Trappstädning har ända från början haft en tydlig filosofi: om våra lokalvårdare uppskattar, trivs och är nöjda med sina jobb, då blir också kunden nöjd, och detta gagnar även vårt företag.

Vikten av att trivas på jobbet

Lokalvårdarna och fönsterputsarna har inga fasta tider att passa, endast dagar. På så sätt blir de flexibla med att få ihop sin vardag och kan anpassa sina arbetstider. Detta uppskattas stort, och ger också lägre frånvaro och hög arbetsglädje.

Tack vare våra lokalvårdares flexibla tider får de mer tid över för familjen och fritidsintressen. Vissa av våra kollegor väljer att börja tidigare på morgonen för att kunna komma hem samtidigt som barnen slutar skolan.

Vikten av att må bra

Vi har full förståelse för att föreningar gärna vill ha samma städare vid varje städtillfälle, men vi är ändå generösa med att låta våra lokalvårdare välja hur och när de vill ta ut sin ledighet. Flera av våra anställda har familjer i andra länder och får då möjlighet att vara borta under en längre period. Den vikarie som ersätter dem får därmed också mer tid för att arbeta in sig och det påverkar inte städkvaliteten.

Kontaktpersoner

Niklas Nilsson

Kvalitet & Drift ansvarig

Oscar Hesselvall

Säljadminstratör

    Få kostnadsfri rådgivning


    Typ av tjänst