Laddar...

Fönsterputs

Vår fönsterputsare Thomas har jobbat tillsammans med oss i över 20 år. Han är väldigt kunnig och specialiserar sig inom fönsterputsning. Han tvättar i dagsläget butiksfönster, villor och bostadsrättsföreningar.

Kostnadsfri rådgivning
Trappstädning för en Bostadsrättsförening i Stockholm

Puts och underhåll

Alla fönster behöver putsas och underhållas till och från, precis som allt annat. Beroende på vart ni bor och vilken miljö det är, påverkar det självklart hur ofta man behöver tvätta de. Utefter olika miljöer fastnar det olika typer av smuts. Därför behöver en del fönster underhållas mer kontinuerligt än andra.

Rena och fina fönster

Rena och fina fönster ger ett lyft till fasaden. Både utvändigt och invändigt. Underhåller man inte sina fönster, finns det risk att smutsen som sitter kvar för länge kan bli svårt och i värsta fall omöjligt att få bort. Det vill gärna undvikas.

Putsa fönster till och från

Vi rekommenderar att man putsar sina fönster till och från. De flesta föredrar att rengöra de på egen hand och självklart är det helt okej! Men för att slippa ränder och flammighet, skickar vi ut proffessionell hjälp med rätt teknik och material som löser det åt er. Då kommer ni kunna spara tiden och lägga er energi på något annat. Lyxigt va? Vi erbjuder förstklassig fönsterputs. Det går att lägga till när man vill eller så ser vi till att räkna med direkt i offerten. Kontakta oss gärna för mer information!

Hur ofta behöver man tvätta sina fönster?

Vi rekommenderar att man putsar sin fönster 2 gånger om året, under våren och hösten. I samband med att man sopar gatorna under dessa tider, påverkas fönsterna. Därför rekommenderar vi 1 gång under våren och 1 gång under hösten, för att se till att kontinuerligt underhålla sina fönster.  

Hur går det till?

Är ni intresserade av fönsterputsning? Hör av er till oss per telefon eller via lämpligt kontaktformulär så återkommer vi till dig!

    Få kostnadsfri rådgivning






    Typ av tjänst