Laddar...

Golvvård och Garagestädning

Vi på Optimal Trappstädning strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och komplett service för våra kunder. Därför är vi glada att kunna erbjuda ett tillval för alla som vill ha extra omsorg om sina golv och garage. 

Kostnadsfri rådgivning
trapphus fasad i Stockholm

Vi samarbetar nämligen med Florias Golvteknik, en av Sveriges ledande specialister inom golvvård. Tillsammans kan vi se till att er golvvård och er garagestädning tas om hand på bästa sätt.

Våra golvvårds- och garagestädningsexperter har många års erfarenhet och kan erbjuda professionell och pålitlig service för både små och stora bostadsrättsföreningar. Vårt samarbete med Florias Golvteknik garanterar också att vi använder oss av de bästa produkterna och utrustningen för att rengöra era golv och garage.

Det finns flera skäl till att det är viktigt att ta hand om golv och garage på rätt sätt. För det första så kan det påverka fastighetens totala värde och utseende. Ett rent och välskött golv och garage ger ett gott intryck och ökar fastighetens attraktionskraft för besökare och hyresgäster. För det andra kan det även minska underhållskostnader på sikt. Regelbunden rengöring och underhåll kan också förlänga livslängden på ert golv och garage.

Att anlita Optimal Trappstädning för golvvård och garagestädning är ett klokt val av flera anledningar: 

  • Vi tillhandahåller skräddarsydda lösningar för alla våra kunder baserat på era specifika behov och er budget. 
  • Våra priser är mycket konkurrenskraftiga utan att vi tummar på kvaliteten. 
  • Tack vare bred expertis och mångårig erfarenhet kan vi hantera alla typer av golvvård- och garagestädningsjobb, både stora som små.

Så varför inte låta Optimal Trappstädning ta hand om era golv och garage? När ni anlitar oss lägger vi upp en plan som passar just er fastighet och tillhandahåller allt som behövs för att utföra jobbet effektivt och med högsta kvalitet. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa er att få skinande rena golv och ett välstädat garage!

Slå oss gärna en signal på telefon eller fyll i kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan!

Kontaktformulär

    Få kostnadsfri rådgivning


    Typ av tjänst