Laddar...

Storstädning

Ytor där det lätt blir dammigt men som man sällan tänker på förrän det är rengjort, framförallt efter en renovering. Här snackar vi wow-upplevelser. Alla trapphus ser olika ut, oavsett hur erat ser ut kan vi självklart se till att göra rent det. En viktig del när man gör grundliga städningar av trappuppgångar är att rengöra ytor där det lätt blir dammigt, men där man sällan märker det. Det finns mängder med små ytor där det lätt samlas damm och smuts över tid.

Kostnadsfri rådgivning

Wow- upplevelser efter städning

Ytor där det lätt blir dammigt men som man sällan tänker på förrän det är rengjort, framförallt efter en renovering. Här snackar vi wow-upplevelser!

Alla trapphus ser olika ut, oavsett hur erat ser ut kan vi självklart se till att göra rent det!

En viktig del när man gör grundliga städningar av trappuppgångar är att rengöra ytor där det lätt blir dammigt, men där man sällan märker det.

Det finns mängder med små ytor där det lätt samlas damm och smuts över tid.

Ha en inbjudande fastighet

Väggarna kan samla på sig damm och grova fläckar, särskilt längs trappan där människor ofta nuddar vid väggarna eller tar upp cykeln/möbler. Att rengöra väggarna regelbundet kan göra en stor skillnad för en trappuppgång.

Fönster är ibland svåra att nå, men också här samlas det mycket smuts och damm, speciellt från utsidan som kan påverka trapphusets utseende negativt. Att rengöra dessa regelbundet får trappuppgången att kännas ljusare och fräschare.

Hissgaller är en väldigt fin detalj i äldre hus, när dammet lägger sig på varje bit av galler blir det att hissgallret skiftar färg till grå. Med en storstädning kan ni få tillbaka originalfärgen.

Mässing är en riktig wow-upplevelse, en så stor skillnad att man inte visste att det var möjligt.

 

Fler utrymmen som kan städas

Lampor är en viktig del av husets inredning som bidrar till ett bättre ljus och en renare känsla i trapphuset. Har du någonsin kollat upp och noterat att det ligger flugor i lampskålen?

Rör i fastighetens alla rum är viktigt att hålla rent, speciellt eftersom många fastigheter inte dammat av sina rör på många år. Extra viktigt är det att fjärrvärmecentralen hålls rent från damm för att de ska fungera som de ska.

Soprum är viktigt att hålla rent och fräscht för att förebygga skadedjur, dålig lukt och ökar trivseln i bostadsrättsföreningar som dessutom får folk att inte skräpa ner lika mycket.

Cykelrum är bra att få rent på våren efter att man under vinterhalvåret dragit in grus i cykelrummet.

Gångar i utrymmen såsom källare och vind som inte används regelbundet rekommenderar vi att man städar 2 gånger per år för att underhålla utrymmet. rengöra väggarna regelbundet kan göra en stor skillnad för en trappuppgång.

Vi hjälper er gärna!

Alla dessa små detaljer är viktiga att hålla rena för det övergripande intrycket och den allmänna trivseln i en trappuppgång.

Vi på Optimal Trappstädning hjälper bostadsrättsföreningar att städa sådant som man kanske inte alltid tänker på. 

De där små skrymslena som går obemärkt förbi – tills den dag de är rengjorda och skinande blanka. 

Anlita oss som är en erfaren städfirma som kan säkerställa att dessa ytor rengörs på ett effektivt och ordentligt sätt, vilket bidrar till en ren och hälsosam miljö för de boende. 

Dessutom delar vi gärna med oss av vår professionella kunskap och erfarenhet om ni vill få tips och råd så ni på bästa sätt kan underhålla dessa ytor mellan städtillfället.

Kan vi välja vad som ska städas?

Självklart! Ni bestämmer själva vad som ska städas. Vissa kunder vill ha en storstädning av hela fastigheten medan andra bara vill ha hjälp med fönsterputs och rengöring av väggarna. Vi anpassar det givetvis helt enligt era önskemål.

Vi hjälper er gärna också med andra utrymmen ni har i er fastighet, såsom rengöring av kärl i soprum, föreningslokal med mera.

Är ni intresserade av en storstädning eller har frågor och funderingar kring det är ni varmt välkomna att kontakta oss

Kom i kontakt med oss

    Få kostnadsfri rådgivning


    Typ av tjänst